Projekter

Vandaksen arbejder på at samle, forbedre, skabe og synliggøre de attraktive Natur- og friluftsprojekter området kan tilbyde alle borgere og gæster i Vesthimmerlands kommune.

Vi søger folk der vil give en hånd med, i en af vores undergrupper.

 

Vi arbejder i foreningen, sammen med relevante operatører

  • Med at forbinde, koordinere og understøtte de natur- og friluftsmuligheder, oplevelser og faciliteter der findes eller skabes ved Himmerlands vestkyst.
  • Med at øge kendskabet og tilgængeligheden til natur- og friluftslivet ved Himmerlands Vestkyst
  • Med at sikre en høj kvalitet i natur- og friluftslivet og sikre balance mellem benyttelse og beskyttelse især af den sårbare natur.

Konkret betyder det at

  • Vandaksen er noget vi skaber sammen fordi vi ved at det er godt for kroppen, for sindet og for eksistensen
  • Flerstemmighed er en styrke
  • Det er den samlede attraktionsværdi der gør et sted/kommune attraktivt at bo i eller gæste

Vi kan ikke det hele på én gang. Derfor æder vi ’billedlig talt’ elefanten i små bidder. Det har vi brug for hjælp til. Så har du lyst til at give en hånd med, har vi nedsat en række arbejdsgrupper som sætter fokus på en række del-emner:

Stier til vands: Gruppen arbejder bl.a. med at skabe og udvikle de bedste betingelser for et sti-system til vands, synliggøre og formidle dem. Kontakt: Carsten Grove, 2422 4784.

Stier på land. Gruppen arbejder bl.a. med at skabe, udvikle, koordinere, synliggøre og formidle sti-systemer til lands, Kontakt Karin Winther, 3032 4939.

Tilgængelighed. Gruppen arbejder bl.a. med at gøre Vandaksen tilgængelig for flest mulige. Kontakt: Jørgen Ørnskov, 2012 3030.

Event. Gruppen arbejder med at udvikle, planlægge og gennemføre et tilbagevendende event på vandet. Kontakt Jørgen Ørnskov, 2012 3030.

Det’ for børn. Gruppen arbejder med at skabe de bedst mulige betingelser som kan motivere børn, unge, institutioner, dagplejere, skoler m.v. til øget brug af den lokale natur. Kontakt Karin Winther, 3032 4939 eller Jørgen Ørnskov, 2012 3030.

vandaksen-skillelinie 2

Afsluttede projekter

vandaksen-logo hvidt

Vi søger folk

Vi søger folk, der vil give en
hånd med, i en af vores undergrupper.

Måske det er noget for dig?
Læs mere

Copyright © 2023 Vandaksen | Design og Idé Careteam Fotografi