Det’ for børn

Krible Krable Skoven på Løghøj finder du på Louns Halvøen, på adressen Anneksvej 56, 9640 Farsø. Den er indrettet for de mindste og deres familie.

Krible Krable Skoven er en del af Vandaksen og det landsdækkende Krible Krableprojekt

I Krible Krableskoven er der opsat bord/bænkesæt i både børne og voksenstørrelse. De står i lysningen på toppen af højen. Her er udover en fantastisk udsigt over fjorden, også et bålsted med grill – så tag madpakken med og nyd skoven og den fantastiske udsigt ud over Limfjorden sammen med hele familien.

Når vi tænker tilbage på vores egne børns opvækst, er noget af det der står allermest tydeligt, de mange naturekspeditioner vi havde med børnene fra de var ganske små. Vi har travet, leget, overnattet og oplevet naturen, og i dag hører disse naturoplevelser til familiens stjernestunder.

Det vil vi gerne dele. Så hvis vi ved at åbne dette skovstykke for børn og voksne, kan give dem mulighed for at få lignende oplevelser, gør vi meget gerne det.

På hjemmesiden Kriblekrable.dk finder du undervisnings- og ekspeditionsmateriale, som frit kan benyttes.

Det er lodsejerne Jørgen Ørnskov og Mette Fogde, der velvilligt åbner et skovstykke med fantastisk hulter bulter natur – perfekt indrettet til naturekspeditioner for de mindste.

Facebook: Krible Krable skoven på Løghøj 
www.naturekspeditionen.dk 
www.kriblekrable.dk

vandaksen-logo hvidt

Vil du dele dine oplevelser, erfaringer, turforslag, billeder, videoer så send dem til os. Så lægger vi dem op på vandaksen.dk

Send din oplevelse til formand@vandaksen.dk, gerne med relevante fotos.

Copyright © 2022 Vandaksen | Design og Idé Careteam Fotografi